GRANDMA SAID.

Osta tämä
  • 11,99 €
  • 5 Jäljellä
100% SSL Secure

Nokkosta ja tamanuöljyä sisältävä palashampoo

SOLIDU GRANMA SAID palashampoossa yhdistyvät kaksi maagista hiuksia hoitavaa aineosaa: nokkonen ja tamanuöljy. Se tehokosteuttaa ja hoitaa hauraita hiuksia ja on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat lisää ilmavuutta.

Liettuassa Nokkosuutteita on käytetty jo pitkään stimuloimaan hiustenkasvua sekä parantamaan hiusten kiiltoa ja ulkonäköä. GRADMA SAID shampoo sisältää orgaanisia jauhettuja nokkosen lehtiä.

Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva tamanuöljy on loistava ravinteiden lähde hiuksille. Se jälleenrakentaa ja auttaa palauttamaan hiusten ja hiuspohjan tasapainon. GRANMA SAID’ssa käytämme kylmäpuristettua, puhdistamatonta tamanuöljyä. Se on erittäin paksua ja täynnä tuoksua: se tuoksuu luonnostaan vasta leikatulle ruoholle ja pähkinöille.

Tämä ruskeanvihreä oljy saadaan puristamalla tamanu-pähkinästä ja se sisältää runsaasti erilaisia ravinteita (mm. Linolihappo, oleenihappo, palmitiinihappo ja steariinihapot). Ominaisuuksiensa vuoksi tamanuöljyä käytetään usein vaurioituneille, kemiallisesti käsitellyille ja hauraille hiuksille.

Seetripuun, rosmariinin ja katajan eteeriset öljyt stimuloivat hiuspohjaa ja antavat GRANMA SAID shampoolle pihkaisen, puun tuoksun.