NO KNOTS.

Osta tämä
  • 13,99 €
  • 5 Jäljellä
100% SSL Secure

Mangovoita ja jojobaöljyä sisältävä, tehokkaasti selvittävä hoitoaine.

Ripaus sitrusta ja keltaista mangoa takaavat helposti kammattavat hiukset. NO KNOTS on hoitoainepala, joka selvittää takkuiset hiukset, lisäten niihin extra kiiltoa ja tehden niistä ihanan pehmeät. Tuote sisältää runsaasti mangovoita, jojobaöljyä, puhdistamatonta kookosvoita ja silkin aminohappoja. Tuoksu tulee luonnollisista eteerisistä öljyistä, jotka virkistävät aistejasi: tuoreen sitruksinen lime ja ripaus korianteria sekä suitsuketta.

Ylläpitääkseen hiusten ja hiuspohjan hyvää kuntoa, NO KNOTS on puristettu täyteen kosteuttavaa, pehmeää mangovoita, joka sisältää suuren määrän rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja. Jojobaöljy antaa lisäsuojaa kuivuutta, hiusten katkeilua ja kaksihaaraisia vastaan. Jojoba sisältää runsaasti hiuksia ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja, kuten C-, E- ja B-vitamiinit, kupari ja sinkki.

Lisävahvuutta, hiusten hallittavuutta ja sileyttä lisää tuotteen sisältämät silkin aminohapot: luonnollinen proteiini, joka uutetaan raakasilkistä.

Käytä hoitoainepalan yläosaa (kirkkaan keltainen) hiusten pituuksille ja latvoille, jotka kaipaavat tehokkaampaa hoitoa ja pehmeyttä. Käytä kevyemmin hoitavaa alaosaa (tumma keltainen) lähempänä hiusten tyveä.